


Dolkowe ekspresy widziały już wiele. Parzyły w różnych miejscach dla totalnie różnych ludzi. Jeździły razem z nami i zwiedzały świat.
Niejednokrotnie podczas jednej realizacji zrobiliśmy na naszym ekspresie więcej kaw niż w przeciętnej kawiarni w miesiąc. A realizacji mamy sporo.
Więc jak łatwo obliczyć SPORO x DUŻO KAW = BARDZO BARDZO DUŻO ZAPARZONYCH KAW.
Przez to też nasze maszyny potrzebują od nas wiele uwagi, żeby mogły cieszyć nas swoją niezawodnością.
Dzięki temu właśnie mamy odpowiednie doświadczenie.
W Dolce uwielbiamy dawać ekspresom drugie życie. Skorzystaj z tego.
Współpracowaliśmy już przy otwarciu wielu lokali i zdajemy sobie doskonale sprawę, że otwarcie kawiarni to duże koszty. Może więc czasem na początku warto zainwestować w używaną maszynę po serwisie, która z wielką chęcią zaparzy jeszcze tysiące smacznych szotów?
Jeśli też tak uważasz – skontaktuj się z nami, a chętnie pomożemy